Pages

Wednesday, March 10, 2010

HyproBulkSMS. Go!


aha.. ni kali kedua aku nak post. hanya setelah 9, 10, 11, 12, jan, feb dan mac iaitu 7 bulan baru nak update.

aku baru nak start usahakan sebuah bisnes yg paling cepat masyuk dlm byk2 bisnes yg aku jumpa iaitu HyproBulkSMS. dah join bulan julai 09 tp xaktif. tiba2 bulan feb 2o1o baru terfikir kenapa aku xnak aktif padahal masyuk tuu..

minggu lepas aku oder bunting kat hq hyprobulksms tu. RM35 je..murah je. org kat kaunter tu kata dlm 2, 3 hari leh siap tp smpi la ni masih xcall2 lg. nampaknye sok malam kena la p HQ tu dulu sblm p talk aplha lipid, mcm time nak oder aritu. pas amik bunting tu cabut p wisma sejarah, tempat talk alpha lipid.

mudah2n pe yg aku buat ni diberkati dan besar manfaatnya pd aku dan org2 di sekeliling aku.

No comments:

Post a Comment